Pétanque, gastronomi og fællesskab

Boulebar Nørregade ligger i hjertet af indre by og er Københavns bedste indendørspark. Vi blander grusbaner, middelhavsstemning og restaurant med den skønneste bar.

Danskernes gamle varehus i Nørregade genlyder af stålkugler, der rammer hinanden, og grus, der knaser under utålmodige fødder. 
I Daells Varehus´ tidligere lokaler i Nørregade er 1450 m2 omdannet til et parkmiljø á la Marseille, hvor usnobbet, men velsmagende, fransk mad og samværet med vennerne, kollegerne eller familien er i centrum.

Vores pétanque- & madkomboer

Middag, pétanque & guide

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en komplet fransk middag  med ekstra af alt. Så hvad mere kan man ønske sig? Fred i verden måske? Ja, det ville også være virkelig fantastisk.

Nørdet guide

En pétanqueoplevelse med en nørdet guide, som introducerer jer til pétanquens grusede verden. 90 minutters varighed.

Delikatesser & guide

Et tilpas stort eventyr. 90 minutters pétanque sammen med en række franske charcuterier.  

Le Brunch

Hver lørdag og søndag kl 10:30-15:00, dækker vi op på baren med sydfranske retter, desserter og delikatesser.

Aktuelt i Nørregade

En lidt mere fransk julefest

En julefest er lidt mere fransk på Boulebar. Her spiser vi fransk middag sammen og årets juleaktivitet er præcis lige så populær som altid: Pétanquespil med en nørdet  guide de petanque.

Uhm, brunch på Boulebar

Hver lørdag og søndag disker vi op med vores delikate, franskinspirerede brunch. Creme Brûlée til morgenmad? Mais oui, en stensikker god start på en fridag.

 

S Æ S S O N S T A R T - National League

For alle med pétanque og konkurrence i hjertet! National League er Boulebars hårdtslående mandagsturnering, hvor det helt sikkert handler om at vinde - men kun i ublodig alvor. På holdet skal I være mindst tre og højst seks personer, hvoraf minimum tre skal være til stede hver mandag. Start 17. september kl 17.30. Det koster 800 kr/hold at deltage.

Find os

Vi ligger Nørregade 18, lige ved siden af Hotel Skt. Petri

Vi har åbent

Man–Tor 16.00 – 23.30
Fre 11.00 – 01.00
Lør 10.30 – 01.00
Søn 10.30 - 18.00

 

For bookning eller spørgsmål

82 82 08 00
Mail os

Event

Se vores facebook