JULEFROKOST PÅ FRANSK MANÈR

Kanelshôts, fransk middag og pétanquespil i en hyggelig park (se menu her). Lad julebordet blive sjov, med venner og kollegaer. På gruset og rundt om bordet. Vi tager hånd om alt det andet.

Vælg blandt vores populære pakker

Julefrokost med pétanque: 675 kr/pers

En elegant fransk julemiddag med oste og dessert i fire serveringer. På gruset hygges der og spilles pétanque med en nørdet guide. Serverers i perioden 25. november - 31. januar.

Middag med Pétanque: 515 kr/pers

Vores klassiske pakke. Her spise vi fransk middag og årets juleaktivitet er præcis ligeså populær som altid: Pétanque sammen med en nørdet guide.

Pètanque: fra 100 kr/pers

Saml venner, kollegaer eller familie til samvær på gruset til juletid. 90 minutters banetid.

Snedigt snyderi till Julefrokosten

At kunne twiste reglerne er ofte forskellen mellem jubel og nedtur i pétanque. Hvis du altså gør det med stil og ikke bliver opdaget. Og eftersom pétanque hos os altid er i ublodig alvor, så byder vi her på et par klassiske tricks, som det er værd at kende.

trick-shoe

Skotricket

Skaf to forskellige størrelser af den samme skomodel. Når afstanden mellem to kugler skal måles, bruger du forskellen på sålernes længde til din egen fordel. En klassisk genistreg.

trick-shoe

Fedterøvs-tricket

Ros modstanderen overdrevet meget. Et dårlig kast er smukt, et godt er verdensklasse. Giv high-fives og krammere. Vær ikke ironisk, men charmerende og glat. Så taber modstanderen fokus. Perfekt!

trick-shoe

Det elastiske målebånds-trick

Selve teknikken forklarer jo sig selv. Snyd med centimeterne, og hold fast i din påstand. Kunsten ligger i din selvsikkerhed. Du må tage styringen og udvise beslutsomhed på niveau med den franske præsident.