SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

En miniferie på tre timer

665 kr/person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)


​​

VEG

SOUPE VERTE
Kold, men lidt ”hot”, suppe med grønne tomater. Timian, purløg, koriander, grøn chili.

LÉGUMES ROYAL
Auberginebøf med grøn couscoussalat. Sæsonens grøntsager, mynte, frisk yoghurtsauce.

POT AU RHUBARBE
Hvid chokolademousse med cream cheese,
kompot af rabarber og jordbær. Friske jordbær,
mynte, ristet hvid chokolade.

 

KØD

SOUPE VERTE
Kold, men lidt ”hot”, suppe med grønne tomater. Timian, purløg, koriander, grøn chili.

STEAK POMMES RÔTI
Det er Steak Frites men med ristede kartofler.
Svensk mørbradsteak, sommerlig tomatsalat,
chili-béa ... mon Dieu hvor lækkert.

POT AU RHUBARBE
Hvid chokolademousse med cream cheese,
kompot af rabarber og jordbær. Friske jordbær,
mynte, ristet hvid chokolade.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.