Brunch på Boulebar

lørdag & søndag 10.30 - 15:00

250 kr/person - kun brunch 
350 kr/person - inkl. pétanque
Børn fra 6-13 år - 110 kr inkl. pétanque
Børn op til 5 år - 0 kr

 

 

Menu

Vores brunch serveres ved bordet ad flere omgange. Bare spørg om mere, hvis du ikke har fået nok!

Brødkurv med baguette, croissant, pain au chocolat, abrikosmarmelade og smør. Yoghurt toppet med bærcoulis. Kaffe eller te.
 
Charcuteri og ost eller vegetariske delikatesser.
 
Stegt kyllingebryst eller stegt portobello og rødbede provençale. Peber- og tomat concassé, spinat og pommes frites.
 
Brunchen slutter på fransk manér med en stor dessert: Crème brûlée, æblekage, mint praline og melon.

FRANSKE TILVALGSMENUER

trick-shoe

VELKOMSTDRINK: 80 KR/PER PERSON

En Cremant de Loire som velkomstdrink er en herlig start på jeres brunch.

trick-shoe

NØRDET GUIDE: 200 KR/PERSON

Pétanqueoplevelse med en nørdet guide som introducerer jer til pétanquens grusede verden.  90 minuter.

trick-shoe

ØSTERS: 60 KR/PAR

At spise østers kan føles meget luksuriøst og fransk. Bestil nogle stykker sammen med lidt bobler. Så er du klar til at tage alle udfordringer på gruset op.