SOMMER-PETANQUE-KALENDER

At konkurrere i ublodig alvor er det sjoveste og det mest nervepirrende vi kender. Derfor har vi arrangeret spændende konkurrencer hele sommeren på Boulebar! Ingen er for gammel, cool, god eller dårlig til at være med. 

Mandag-fredag KL 21: KA-POW!
KA-POW! er en actionfyldt skyttekonkurrence, der helt sikkert vil trække på deltagernes konkurrenceinstinkter. Hver aften vil vi krone en vinder, der kan gå hjem med et værdibevis, en guldmedalje og en flot præstation at prale om. For at få en retfærdig skyttekonkurrence siger KA-POW-reglerne, at bouleproff's skal ramme "right on the iron".  Alle er velkomne. Vi spiller mandag-fredag kl. 21.00. 

Hver fredag og lørdag: CUP LE NEUF
Sommers mest sjove trubbelturnering
Kl. 21.00 spiller vi en trubbelturnering i ublodig alvor. Hele sommeren! Vejen til mestertitlen består af mindst tre kampe. Den mest nervepirrende måde at tilbringe en sommeraften på. Efter stranden, før natklubben eller aftenbadet. Sådan spiller vi: Cup Le Neuf er en trubbelturnering (2-3 personer per team). Tilmelding på selve aftenen til vores guider. Det koster 75 kr pr. hold at være med. Fine præmier fra vores venner hos LILLET er på højkant til vinderne!

Søndage hele sommeren igennem: SUNDAY CUP
Ægte søndagssjov hele sommeren. Ingen er for gammel, cool eller dårlig til at deltage. Tag din ven, nabo, livredder eller hundelufter under armen. Vores pétanqueguider er klar med deres bedste bouletips. Sådan går det til: Sunday Cuper en trubbelturnering (2-3 personer per team). Tilmelding sker på stedet.  Det koster 75 kr pr. hold at være med. Vi lover god atmosfære, høj latter og flotte præmier til vinderne!