Bonjour, mon ami. Vil du arbejde hos os? Magnifique! Vi glæder os til at lære dig at kende.

 

Vi søger en barchef - en charmerende, inspirerende og kvalitetsbevidst barmester - som vil arbejde for, at alle vores gæster kommer til at elske Sydfrankrig, pétanque og naturligvis - pastis.

Vi elsker mangfoldighed, og du kan have hentet din erfaring mange forskellige steder fra. Hvis du er positiv og fuld af energi, ja, så kan vi ikke vente med at møde dig.

 

Her er et bud på egenskaber, som vi tror er vigtige for, at vi falder i hak. Vi forestiller os derfor, at du:

  • Har en lang og bred erfaring inden for restaurationsbranchen
  • Tidligere har arbejdet som barchef, sommelier eller lignende (- og har du oven i købet noget lederuddannelse, er det et plus).
  • Har erfaring i at rekruttere og lægge skema.
  • Har mod på også at arbejde i service på gulvet.
  • Er klar til at tage det fulde ansvar for at barens strategiske og økonomiske mål.
  • Er kreativ og løsningsorieteriet.
  • Brænder for teamwork og godt lederskab.

 

Barmesteren er en del af det lokale ledelsesteam sammen med vores servicemester, køkkenmester, pétanquemester og restaurantchef. Du er også en del af Boulebars samlede bargruppe med de øvrige barmestre fra restauranterne i Sverige. Gruppen ledes af vores “bar-whiz”, og sammen finder I på nye produkter samt sikrer kvalitet og niveau for omkostningerne. Du har ansvaret for at holde budgettet for din enhed og for at lave fornuftige aftaler med leverandørerne.

Boulebar er en værdidrevet bevægelse. Vi ser gerne, at du, ligesom os, tror på en inkluderende og solidarisk virksomhed, hvor man har stor tillid til hinanden. Vi ønsker, at du skal vokse og udvikle dig under dit arbejde. Hvert år tager vi på inspirationsture sammen - og en del af overskuddet går tilbage til alle medarbejdere.

 

Om Boulebar
Boulebar startede på en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader tabte tre venner deres hjerter til pétanquen og til hele den livsstil, der følger med. Pétanque er en sport, der er så meget mere end bare et spil. Det er en måde at leve, tænke og være på. Det er mødet mellem generationer, en middag med folk, man sætter pris på og et - eller flere - glas pastis.

Der er lige nu seks forskellige Boulebarer i Sverige og Danmark - og vores rejse er kun lige begyndt.

 

HVOR: København
ARBEJDSTID: Fuld tid
STARTDATO: Hurtigst muligt

Vi interviewer løbende. Send gerne ansøgning og CV til carolin.olsson@boulebar.dk