BOULEBAR SØGER: BARTENDERE

Du kan kalde det flaskejonglør, cocktailekvilibrist, spiritusaficionado eller bare - BARTENDER. Så længe du er munter, ambitiøs og lærenem og kan frembringe cocktails, der får englene til at synge - så må du for vores skyld kalde det lige, hvad du vil!

Vi sætter stor pris på forskellighed og elsker alle skæve og overraskende vinkler. Men her er et bud på nogle kvaliteter, som nok er vigtige, for at vi falder i hak:

  • Du har erfaring som bartender - gerne fra restaurant eller cocktailbar.
  • Du er disciplineret, ansvarsfuld og struktureret
  • Du drive af at give gæsten en god oplevelse
  • Du tror på læring og videndeling
  • Du kan arbejde mindst to (og gerne flere) weekender om måneden.

Herudover håber vi, at du er en glædesspreder, en teamplayer, et energibundt, en menneskeelsker - kort sagt, en rigtig god kammerat og kollega.

Hvor: København

Hvad: deltid/timeløn

Hvornår: Straks

Hvis du samtidig er god til at svinge tallerkner ud til gæsterne med et veloplagt “allez” kan jobbet eventuelt suppleres med timer som tjener.

Vi interviewer løbende. Søg direkte på vores hjemmeside eller ved at sende en mail til [email protected] Skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Merci!

Boulebar startede som en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader faldt tre venner pladask for pétanque - spillet, der er så meget mere end bare underholdning. Det er en måde at leve, tænke og være på.

Lige nu har vi omkring 200 medarbejdere fordelt på syv Boulebarer i Danmark og Sverige. Og rejsen er først lige begyndt.