Du kan kalde det flaskejonglør, cocktailekvilibrist, spiritusaficionado eller bare - BARTENDER. For vores skyld kan du kalde det lige, hvad du vil. At du elsker at stå bag en bar og har en nørdet og passioneret tilgang til det, du gør - dét er det vigtige for os.

Vi søger et nyt, muntert, skønt, ambitiøst og lærenemt ansigt bag baren. Som vores nye kollega skal du nære et udtalt ønske om at levere den mest fantastiske oplevelse til gæsten - og så skal du selvfølgelig kunne frembringe cocktails, der får englene til at synge.

Vi sætter stor pris på forskellighed og elsker alle skæve og overraskende vinkler. Du kan derfor have hentet din erfaring mange forskellige steder fra, men her er et bud på nogle kvaliteter, som nok er vigtige, for at vi falder i hak:

  • Du drives af at give gæsten en unik oplevelse
  • Du har en nørdet interesse for vin, spiritus og alle andre former for drikkevarer.
  • Du er disciplineret, ansvarsfuld og struktureret
  • Du er snakkesalig, udadvendt og har en uhøjtidelig tilgang til tingene  
  • Du tror på læring og videndeling

Herudover håber vi, at du er en glædesspreder, en teamplayer, et energibundt, en menneskeelsker - kort sagt, en rigtig god kammerat og kollega.

Hvor: København
Hvad: deltid/timeløn
Hvornår: Straks

Hvis du samtidig er god til at svinge tallerkner ud til gæsterne med et veloplagt “allez” kan jobbet eventuelt suppleres med timer som tjener.

Vi interviewer løbende. Søg direkte på vores hjemmeside eller ved at sende en mail til [email protected]. Skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Merci!


Boulebar startede som en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader faldt tre venner pladask for pétanque - spillet, der er så meget mere end bare underholdning. Det er en måde at leve, tænke og være på.

Lige nu har vi omkring 200 medarbejdere fordelt på syv Boulebarer i Danmark og Sverige. Og rejsen er først lige begyndt.