BOULEBAR SØGER: EN BOOKER 

Vi søger en booker til Boulebar Nørregade. Hvis du - ligesom vi - elsker at tale med folk og brænder for at give dem den allerbedste service, så kunne det være dig, der var den næste Boulebar-rebel. Arbejdet går ud på at besvare henvendelser per mail og telefon og booke vores gæster ind, så de får den perfekte oplevelse fuld af grus, fransk mad og fællesskab.

Her har vi listet en række egenskaber og erfaringer, som vi tror er vigtige, for at vi falder i hak:

  • Du er social og nysgerrig
  • Du elsker at sælge og er ikke bange for tal
  • Du er serviceminded og helt vild med at snakke med folk
  • Du husker alle detaljer og sætter en ære i, at alting er godt planlagt
  • Du taler og skriver dansk og engelsk perfekt

Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du tidligere har arbejdet med event og/eller i restaurationsbranchen. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af glæde og omsorg. Tilsammen arbejder vi hver dag for at udvikle os og for at give vores gæster en helt unik oplevelse.

Ansættelsesvilkår:

Hvor: Boulebar Nørregade, København
Hvad: Ful tid
Hvornår: hurtigst muligt

Vil du være en del af Boulebars fællesskab?

Vi interviewer løbende, så send din ansøgning til [email protected]. Her kan du også skrive, hvis du har spørgsmål.

Vi er cirka 150 ansatte på otte Boulebarer i Sverige og Danmark. Og rejsen er kun lige begyndt! Nogen kalder os nørder. Og det er helt Ok. For det hele handler om kærligheden til mennesker. Os på Boulebar imellem og til alle som besøger os.

Boulebar startede som en togrejse ned gennem Europa. Tre venner i en park i Marseilles rustikke gader faldt for pétanque. Den dér sport, som er så meget mere end bare et spil. Pétanque er en måde at leve, tænke og være på.