I vores sydfranske park, AKA Boulebar i Nørregade, er vi allerede en lang række rebeller, menneskekendere, glædesspredere, mad-, cocktail-, og pétanquenørder, holdspillere og helt vanvittige fællesskabselskere  Men vi er på udkig efter en kollega, der vil stå i spidsen for det hele - altså en Boulebarchef, som vil gøre os alle sammen bedre til at polere vores gæster og nusse om stålkuglerne. Eller er det omvendt?

Vi sætter stor pris på forskellighed og elsker alle skæve og overraskende vinkler. 

Du kan derfor have hentet din erfaring mange forskellige steder fra, men her er et bud på nogle kvaliteter, som nok er vigtige, for at vi falder i hak:

  • Erfaring som restaurantmanager
  • Erfaring med personaleledelse
  • En tro på dialogbaseret ledelse
  • Resultatorienteret og målrettet
  • Et stærkt lokalt netværk og kendskab til det regionale marked

Som Boulebarchef skal du lede alle personalegrupper i restauranten i tæt samarbejde med de øvrige ledere: bar-, køkken-, shift- og pétanquemester. Og så behøver vi selvfølgelig ikke nævne, at du skal være selvstændig, selvkørende, ambitiøs, positiv, glad, relationsopbyggende og en hel masse andre plusord, vel? Til gengæld vil vi gerne understrege, at det er helt nødvendigt, at du selv vil være med til at svinge tallerknerne ud til gæsterne og er klar på at tage fat, hvor end der mangler en hånd.

Det er vigtigt for os, du føler dig godt tilpas. Derfor har vi fokus på udvikling, uddannelse og ikke mindst inspiration, som vi henter hos hinanden og på vores årlige inspirationsture.

Hvor: København
Hvad: Fuld tid
Hvornår: Straks

Download annoncen som pdf her!

Vi interviewer løbende. Søg direkte på vores hjemmeside eller ved at sende en mail til jannica.hedlund@boulebar.se. Skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger.
Merci!

Boulebar startede som en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader faldt tre venner pladask for pétanque - spillet, der er så meget mere end bare underholdning. Det er en måde at leve, tænke og være på. Lige nu har vi omkring 200 medarbejdere fordelt på syv Boulebarer i Danmark og Sverige. Og rejsen er først lige begyndt.