KØKKENCHEF
Vi er på udkig efter en køkkenchef - en charmerende, inspirerende og kvalitetsbevidst køkkenmester - som vil være med til at henføre vores gæster til den dér magiske aften i en sydfransk bypark, hvor man kan spille pétanque, spise en afslappet middag og bare være sammen.

Du skal selvfølgelig have en passion for god og veltillavet mad. Men lige så vigtigt er det, at du brænder for teamwork og godt lederskab. Hvis du herudover er positiv og fuld af energi, ja, så kan vi ikke vente med at møde dig.

DINE OPGAVER:  
Køkkenet i Boulebar forventes at levere produkter af højeste kvalitet, som samtidig matcher vores koncept og kogebog. Det er dig, der leder det, og du har samtidig ansvaret for at rekruttere, administrere og uddanne køkken- og opvaskerteamet.

Køkkenmesteren er en del af det lokale ledelsesteam sammen med vores servicemester, barmester, pétanquemester og restaurantchef. Du er også en del af Boulebars samlede køkkenmestergruppe med de øvrige køkkenmestre fra restauranterne i Sverige. Gruppen ledes af vores “køkken-whiz”, og sammen finder I på nye menuer samt sikrer kvalitet og niveau for omkostningerne. Du har ansvaret for at holde budgettet for din enhed og for at lave fornuftige aftaler med leverandørerne.

Som køkkenmester skal du skabe et godt arbejdsmiljø, følge egenkontrolprogrammet og tage fuldt ansvar for køkkenets og opvaskens skema og administration. Du skal også sørge for at undgå, at der opstår en “vi-og-dem”-mentalitet, og for at køkkenholdet føler sig som en del af det store Boulebar Nørregade-team og af hele Boulebarfamilien.

Boulebar er en værdidrevet bevægelse. Vi ser gerne, at du, ligesom os, tror på en inkluderende og solidarisk virksomhed, hvor man har stor tillid til hinanden. Vi ønsker, at du skal vokse og udvikle dig under dit arbejde.

HVOR: København
ARBEJDSTID: Fuld tid
STARTDATO: Hurtigst muligt

Vi interviewer løbende. Send gerne ansøgning og CV til [email protected]

Om Boulebar
Boulebar startede på en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader tabte tre venner deres hjerter til pétanquen og til hele den livsstil, der følger med. Pétanque er en sport, der er så meget mere end bare et spil. Det er en måde at leve, tænke og være på. Det er mødet mellem generationer, en middag med folk, man sætter pris på og et - eller flere - glas pastis.

Vi er nu ca. 110 ansatte fordelt på seks forskellige Boulebarer i Sverige og Danmark - og vores rejse er kun lige begyndt.