Vi er på udkig efter en person, der ønsker at være med til at udvikle vores sydfranske park i København. En person der, ligesom vi, altid stræber efter at bevæge sig fremad og som ønsker at drive en forretning med hjertet. Her har vi listet nogle af de kvaliteter, som vi tror er vigtige, for at vi er rigtige for hinanden:

 

• Erfaring som restaurantmanager
• Erfaring med personaleledelse
• En tro på dialogbaseret ledelse
• Resultatorienteret og målrettet
• Et stærkt lokalt netværk og kendskab til det regionale marked

Som vice-Boulebarchef skal du lede personalet i restauranten i tæt samarbejde med Boulebarchefen. Holdet består af en bar-, køkken og pétanquechef, der arbejder sammen for at opnå de bedste mål for Boulebar. Vi ønsker, du skal føle dig godt tilpas. Derfor har vi fokus på udvikling og uddannelse. Hvert år tager vi også på inspirationsture sammen. Og hvis der er overskud, går en del af det tilbage til medarbejderne.

 

WHERE: København
EXTENT: Fuld tid
STARTING DATE: Straks

 

Vi interviewer løbende. Søg direkte på vores hjemmeside eller ved at sende en mail til jannica.hedlund@boulebar.se. Skriv til emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Merci!