Vores pétanque- og madkomboer

Mad, pétanque & guide

Som hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters grusfællesskab sammen med en nørdet pétanqueguide. Inkl en dejlig middag med ekstra af alt. 515 kr/person.

Mad & Le Duel

Ekstra nervepirrende pétanquespil og ekstra mange guider. Passer til lidt større grupper. fra 615 kr/person.

Top notch-kombo

Top notch-kombo med ekstra af alt. Champagne, østers, vores store middagsoplevelse og 90 minutters pétanqueduel med to guider. 990 kr/person.

Mad & bane

En 90 minutters kombo med pétanque uden nørdet guide. Men med en dejlig sydfransk middag. 415 kr/person.

Delikatesser & guide

Et tilpas stort eventyr. 90 minutters pétanque inklusiv en række små, franske delikatesser. fra 270 kr/person.

Brunch & boule

Hver lørdag og søndag kl 10.30-15 serverer vi en lidt mere sydfransk brunch mellem grus og skønne toner 300 kr/person.

Pétanque & kolleger

Boulebar er den helt perfekte ramme for alle former for virksomhedsaktiviteter: firmafester, firmaarrangement, teambuilding og kick off.

Fra 1 til 300 personer

Vi plejer at beskrive et besøg hos os som en miniferie til Sydfrankrig med fællesskab, pétanque og god, fransk bistromad. Vi kan arrangere pétanqueoplevelser og middage i alle versioner for mellem 1-300 personer.

Det spiller ingen rolle, om I er en lille gruppe af gamle venner eller en hel personaleafdeling. Vi planlægger alle slags events, aktiviteter og middage for 1-300 personer. Det er bare at ringe til os eller sende en mail, så lover vi at skabe et hyggeligt og sjovt arrangement til jer. Vi kan selvfølgelig ikke styre, om der er en, der bliver sur over at tabe eller hoverer over en sejr. Og det kan jo godt ske.
Vi sørger for det perfekte grus, skøn musik og sydfranske klassikere i et parklignende miljø. Så book et event, pétanqueeventyr, firmaarrangement, firmafest, date, personalemøde, polterarbend, after-work, fest, kick-off eller teambuilding. Kald det lige, hvad I vil. Det eneste vi gerne vil have er, at I har det godt og hygger jer sammen. 

Velkommen og bonne chance.