Læg hele Frankrig under juletræet

At give et lille stykke af Frankrig væk i julegave slår enhver genial gaveidé som en el-cykel eller en varm trøje med flere længder.  Læg et valgfrit beløb på et af vores gavekort, og/eller gør nogen til grusets mest veludrustede med et flot sæt kugler eller andet pétanquetilbehør. 

Kom og shop julegaver i vores pétanquebutik

Vores grussorter

Rians

Hårdt og varieret

Hårdt og varieret

Det bliver ikke mere fransk end dette. Baner i klassisk Bouledromestil. Hårdt og udfordrende, men ideelt for et varieret og tæt spil. Enkelt både at skyde og lægge ind, i hvertfald når man husker at jævne gruset ud en gang imellem.

Parc Borely

Stenhårdt, men raffineret

Stenhårdt, men raffineret

Parc Borely-banerne er inspirerede af banerne i Marseille, hvor verdens største pétanqueturnering, La Mondial Marseillaies, hvert år afholdes. Ekstremt hårde baner, som gør det svært, men også meget raffineret. Tricket er at rulle langt på både skud og indlæg.

Grenoble

Større sten

Større sten

Denne bane er en kopi af VM-banerne i Grenoble 2004. Nybegyndere tror, at det er tilfældigheder, der afgør, hvor kuglen ender, men her kræves der mod og navigation for at finde den rette vej til grisen. Nøglen er at kaste højt med masser af backspinn i kuglen. Tvivl aldrig på dine egne evner, selvom kuglen springer til alle sider.

JULEGAVEBUTIKKEN

BoulebarPresentkort.jpg

GAVEKORT PÅ MAD & PÉTANQUE

Giv et gavekort til en stund i vores franske indedørspark. Fungerer lige så godt til køb af mad og drikke som til et nydeligt sæt pétanquekugler. Kig ind til os på Nørregade og køb gavekort.

bouleguide.jpg

FLOTTE KUGLER OG EGEN TRÆNER

Vi er ikke "bare" en Boulebar, men også en af Danmarks mest velassorterede pétanquebutikker. Kig forbi, og prøv dine favoritter - og køb kugler, grise, målebånd og andet grej i vores butik med hjem som julegaver.