Så bliver det ikke mere sikkert. Velkommen til en spontan fredagsbar eller planlagt hygge. Om I er en, to, tre eller mange, har vi plads til jer. Hos os kan I sagtens være mere end 50 ad gangen.

PLADS TIL DE STORE ARMBEVÆGELSER

Vi har masser af kvadratmeter på Boulebar. For at være præcis 1500 af slagsen. Det gør det let at holde afstand til hinanden.

GUIDE TIL DIT SELSKAB

Kommer I som gruppe, kan jeres egen bouleguide virkelig gøre en forskel. Bouleguiden deler jer i hold, sørger for fransk sportsdrik i glassene, sætter gang i turneringen og giver jer de bedste tips og tricks til spillet. Jeres bouleguide sørger også for, at I holder afstand og spiller sikkert, selv om I sikkert får lyst til at kramme hinanden og lave high-fives.

Book din egen bouleguide

HUSK MUNDBIND

Det dur desværre ikke at hilse på fransk. Alle vores kollegaer bærer mundbind eller visir. I skal også have mundbind på når i står. Heldigvis må man gerne tage det af når man sidder ned. Gudskelov for det for så vi kan stadig se jeres smil. Eller om i er ved at tabe.

SPRITT KUGLERNE AF

Sprit kuglerne af imellem runderne, så spillet bliver ekstra sikkert. Vi spritter alle kugler af inden nye gæster skal bruge dem.​

SID NED OG DRIK

Det bliver spændende, om det snart bliver ”en ting”, det med at hænge over bordet, for vi må desværre ikke længere hænge i baren. Det lyder lidt kedeligt, at vi ikke må stå op og drikke, men måske er det mere bekvemt.

VASK HÆNDERNE​

Der er både vand og sæbe ved banerne. Så kan vi alle følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og spille sikkert. Husk at toppe af med sprit.

FLERE END 50?

Det klarer vi nemt. Vi har god plads til jer, og vi sørger for, at I trygt kan spise og spille sammen. Som restaurant har vi lov til at tage imod større grupper. Kontakt os gerne så vi kan forklare.