PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

fra 435 kr/person

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

​​

VEG

SOUPE TOPINAMBOUR
Cremet jordskokkesuppe med Crémant og karseolie.

LÉGUMES ROYALE
Smørstegte kejserhatte med bønnecreme, fritterede kikærter, aioli og rodfrugtsgratin med trøffel.

KØD

SOUPE TOPINAMBOUR
Cremet jordskokkesuppe med Crémant og karseolie.

CANARD BEURRE BRUNI
Stegt andebryst med smørbagt rosenkål
og rodfrugtgratin med trøffel.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.