PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

 560 kr per person

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

NY MENU (DK/ENG)

​​

VEG

SOUPE VERTE
Kold, men lidt ”hot”, suppe med grønne tomater. Timian, purløg, koriander, grøn chili.


SALADE DE PRIMEURS
Grillost, sprøde grøntsager, sæsonens grønne blade, sauce verte på avocado, croutoner, grøn chili.


KØD

SOUPE VERTE
Kold, men lidt ”hot”, suppe med grønne tomater. Timian, purløg, koriander, grøn chili.


POULET
Bjäre-kylling med grøn couscous,
salat på sæsonens grøntsager og urtesauce
som la touche finale.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.