PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

 560 kr per person

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.


(Ikke serveret 1/11-31/1)

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU

​​

VEG

PANISSE À LA PROVENÇALE
Sprød panisse, marinerede artiskokker,
provençalsk dressing, tørrede oliven og Comté.


LÉGUMES ROYAUX
Confiteret kejserhat og ristet jordskok. Braiseret spidskål, estragonvelouté og Pommes Aligot – kartoffelpuré med Comté.


KØD

PANISSE À LA PROVENÇALE
Sprød panisse, marinerede artiskokker,
provençalsk dressing, tørrede oliven og Comté.


POULET À L’ESTRAGON
Poitrine de poulet fra Bjärekyckling med
kålragout og estragonvelouté. Pommes Aligot -
kartoffelpuré med Comté.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.