PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

fra 485 kr per person

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.

 

Menuen serveres ikke 1. nov - 31. jan. Tjek ud Boule Grand og Boule Noël i stedet!

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (PDF)

​​

VEG

CRÉME NINON
Grøn ærtesuppe toppet med Crémant og fløde.


SALADE PROVENÇALE
Grøn salat, brændt artiskok, perle-couscous, stegt gedeost, rouille og croutoner.


Plus en sød afslutning med Boulebars mintfyldte chokoladepraline.

KØD

CRÉME NINON
Grøn ærtesuppe toppet med Crémant og fløde.


POULET
Langtidsstegt kylling, sauce af ristede hvidløg, glaserede rodfrugter og pommes Anna.​


Plus en sød afslutning med Boulebars mintfyldte chokoladepraline.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.