MADEN
Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.
LE MENU (PDF)
NY MENU FRA 3. APRIL: KLIK HER (DK/ENG)
VEG
CRÉME NINON
Grøn ærtesuppe toppet med Crémant og fløde.
SALADE PROVENÇALE
Grøn salat, brændt artiskok, perle-couscous, stegt gedeost, rouille og croutoner.
Plus en sød afslutning med Boulebars mintfyldte chokoladepraline.
KØD
CRÉME NINON
Grøn ærtesuppe toppet med Crémant og fløde.
POULET
Langtidsstegt kylling, sauce af ristede hvidløg, glaserede rodfrugter og pommes Anna.
Plus en sød afslutning med Boulebars mintfyldte chokoladepraline.
PÉTANQUE
Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.
