PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

fra 435 kr/person.

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (PDF)

​​

VEG

CHÈVRE CHAUD
Gratineret gedeost på levain med hasselnødder, brunet smør og jordskokkechips.

FENOUIL
Braiseret fennikel med haricots verts. Serveres med parmesan-créme og pommes frites.

KØD

CHÈVRE CHAUD
Gratineret gedeost på levain med hasselnødder, brunet smør og jordskokkechips.

CANARD
Sprødt krydret andebryst med haricots verts. Serveres med parmesan-créme og pommes frites.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.