PÉTANQUE & MAD, LIGESOM I FRANKRIG

 535 kr per person
560 kr per person fra 1. okt

En hel aften med en nørdet guide. Tilføj dertil en fransk toretters-middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)

NU MENU OG PRIS FRA 1. OKT: SE HER

​​

VEG

SALADE DE MELON
Melon, agurk, mint, oliven og fåreost.


CHOU POINTU
Grillet spidskål, auberginecreme, gedeost,
ristede kikærter og frø, toppet med krydret
honning. Serveret med tomatsalat.


KØD

SALADE DE MELON
Melon, agurk, mint, oliven og fåreost.


POULET
Poitrine de poulet fra Skåne fyldt med
flødeostecreme på grillet peberfrugt og
tomater. Serveret med kartoffelsalat.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.