MADEN
Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.
LE MENU (DK/ENG)
NU MENU OG PRIS FRA 1. OKT: SE HER
VEG
SALADE DE MELON
Melon, agurk, mint, oliven og fåreost.
CHOU POINTU
Grillet spidskål, auberginecreme, gedeost,
ristede kikærter og frø, toppet med krydret
honning. Serveret med tomatsalat.
KØD
SALADE DE MELON
Melon, agurk, mint, oliven og fåreost.
POULET
Poitrine de poulet fra Skåne fyldt med
flødeostecreme på grillet peberfrugt og
tomater. Serveret med kartoffelsalat.
PÉTANQUE
Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.
