BOULEBAR SØGER: EN FAGLÆRT SOUSCHEF (i KØKKENET). 

Vi er på udkig efter en souschef i køkkenet, som vil være med til at henføre vores gæster til den dér magiske aften i en sydfransk bypark, hvor man kan spille pétanque, spise en afslappet middag og bare være sammen.

Du skal selvfølgelig have en passion for god og veltillavet mad. Men lige så vigtigt er det, at du brænder for godt teamwork. Hvis du herudover er positiv og fuld af energi, ja, så kan vi ikke vente med at møde dig.

DINE OPGAVER:
Køkkenet i Boulebar forventes at levere produkter af højeste kvalitet, som samtidig matcher vores koncept og kogebog. Sammen med køkkenchefen skal du bidrage til at finde på nye menuer samt sikre kvalitet og niveau for omkostningerne. Du har medansvar for at holde budgettet for din enhed.

Du skal være med til at skabe et godt arbejdsmiljø, følge op på egenkontrolprogrammet og tage medansvar for køkkenets og opvaskens skema og administration. 

Boulebar er en værdidrevet bevægelse. Vi ser gerne, at du, ligesom os, tror på en inkluderende og solidarisk virksomhed, hvor man har stor tillid til hinanden. 

HVOR: København 

ARBEJDSTID: Fuld tid 

STARTDATO: Hurtigst muligt

LØN: Efter kvalifikationer

PENSION: Anciennitetsbaseret

Vi interviewer løbende. Send gerne ansøgning og CV til [email protected]. Skriv “SOUSCHEF” i emnefeltet.

 

Om Boulebar
Boulebar er en værdidrevet bevægelse. Vi ser gerne, at du - ligesom vi - tror på en inkluderende og solidarisk virksomhed, hvor man har stor tillid til hinanden. Vi ønsker, at du skal vokse under dit arbejde, og derfor har vi fokus på udvikling og trivsel.

 

Der findes lige nu 9 Boulebarer i Sverige og Danmark - og vores rejse er kun lige begyndt.