BOULEBAR SØGER ERFARNE KOKKE

Bonjour, collègues de cuisine. Vi søger kokke som tænder på gode kasseroller & godt kammeratskab.

I køkkenet på Boulebar laver vi gode, franske klassikere - på den usnobbede måde. Vores fornemmeste opgave er at være med til at hensætte vores gæster til den dér park i Sydfrankrig, hvor man er sammen om en afslappet middag og et parti pétanque.

Vi elsker mangfoldighed, og du kan have hentet din erfaring mange forskellige steder fra. Her er et bud på egenskaber, som vi tror er vigtige for, at vi falder i hak. Vi forestiller os derfor, at du:

  • er ambitiøs og elsker at lære nyt
  • har lyst til at dele ud af dine erfaringer
  • er organiseret, selvkørende  og struktureret
  • har en uhøjtidelig tilgang til tingene

Herudover håber vi, at du er en glædesspreder, en teamplayer, et energibundt, en menneskeelsker - kort sagt, en rigtig god kammerat og kollega. Du vil komme til at arbejde under vores køkkenmester, der sammen med servicemesteren, pétanquemesteren, barmesteren, viceboulebarchefen og boulebarchefen udgør det lokale team. Du vil komme til at arbejde både med prep og tilberedelse af mad, rengøring, service med mere.  

HVOR: København K.

HVAD: Fuld tid, deltid og timeløn

HVORNÅR: Hurtigst muligt

Vi interviewer løbende. Har du spørgsmål så ring til køkkenchef Morten Christiansen. Send ansøgning og CV til [email protected]

Merci!

Om Boulebar

Boulebar er en værdidrevet bevægelse. Vi ser gerne, at du - ligesom vi - tror på en inkluderende og solidarisk virksomhed, hvor man har stor tillid til hinanden. Vi ønsker, at du skal vokse under dit arbejde, og derfor har vi fokus på udvikling og uddannelse.

Der findes lige nu otte Boulebarer i Sverige og Danmark - og vores rejse er kun lige begyndt.