Nogen kalder os nørder. Og det er helt OK. For det hele handler om passion og kærlighed til det, vi gør. Hvad enten det er at lave mad, servere eller kaste pétanquekugler.

Vi søger en glad, ambitiøs og frygtløs tjener. Som vores nye kollega skal du have en vis erfaring i at svinge tallerkenerne ud til gæsterne med et varmt “allez”, men du skal også være sulten på at lære nyt og have lyst til at udvikle dig.

Vi sætter stor pris på forskellighed og elsker alle skæve og overraskende vinkler. Du kan derfor have hentet din erfaring mange forskellige steder fra, men her er et bud på nogle kvaliteter, som nok er vigtige, for at vi falder i hak:

  • Du drives af at give gæsten en unik oplevelse
  • Du har en nørdet interesse for mad og drikke.
  • Du er disciplineret, organiseret og struktureret
  • Du har en uhøjtidelig tilgang til tingene
  • Du tror på læring og videndeling

Herudover håber vi, at du er en glædesspreder, en teamplayer, et energibundt, en menneskeelsker - kort sagt, en rigtig god kammerat og kollega.

Hvor: København                  Hvad: 37 timer                  Hvornår: Straks


Vi interviewer løbende. Søg direkte på vores hjemmeside eller ved at sende en mail til
[email protected]. Skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Merci!

 

Boulebar startede som en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader faldt tre venner pladask for pétanque - spillet, der er så meget mere end bare underholdning. Det er en måde at leve, tænke og være på.

Lige nu har vi omkring 200 medarbejdere fordelt på syv Boulebarer i Danmark og Sverige. Og rejsen er først lige begyndt.