VI SØGER TJENERE PÅ DELTID 

Nogle kalder os nørder. Og det er helt OK. For det hele handler om passion og kærlighed til det, vi gør. Hvad enten det er at lave mad, servere eller kaste pétanquekugler. 

Vi søger glade, ambitiøse og frygtløse tjenere og runnere på deltid. Som vores nye kollega skal du have en vis erfaring i at svinge tallerkenerne ud til gæsterne med et varmt “allez”, men du skal også være sulten på at lære nyt og have lyst til at udvikle dig.

Vi sætter stor pris på forskellighed og elsker alle skæve og overraskende vinkler. Du kan derfor have hentet din erfaring mange forskellige steder fra, men her er et bud på nogle kvaliteter, som nok er vigtige, for at vi falder i hak: 

  • Du har nogle års erfaring som tjener eller runner. 
  • Du er glad og udadvendt og forstår at aflæse mennesker omkring dig
  • Du får et kick ud af et godt samarbejde med dine kolleger og  af at yde god og nærværende service overfor vores gæster
  • Du kan bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation
  • Du er ansvarsfuld og er god til at udvikle og håndtere faste procedurer
  • Du kan arbejde min. 2 gange om ugen i tidsrummet ca. 17:00 – 00.00 i hverdage og 17.00-02:00 i weekender. 

Herudover håber vi, at du er en glædesspreder, en teamplayer, et energibundt, en menneskeelsker - kort sagt, en rigtig god kammerat og kollega.

Hvor: København
Hvad: deltid (timeløn)
Hvornår: Straks


Vi interviewer løbende. Søg ved at sende en mail til [email protected] Skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger.

Merci!

…………………………..

Boulebar startede som en interrailtur ned gennem Europa. I en park i Marseilles rustikke gader faldt tre venner pladask for pétanque - spillet, der er så meget mere end bare underholdning. Det er en måde at leve, tænke og være på.

Der ligger nu i alt otte Boulebarer i Danmark og Sverige.