Vore mest populære pakke. En hel aften sammen med en nørdet pétanqueguide. Og en fransk middag med ekstra af alt for 665 kr/pers.

Et tilpas stort eventyr. 90 minutters pétanque inklusiv en række små, franske delikatesser. Fra 295 kr/person.

Hver lørdag kl 10.30-15.00 serverer vi en lidt mere sydfransk brunch mellem grus og skønne toner.

Saml venner, kollegaer eller familie til samvær på gruset. 90 minutters banetid. 100 kr/pers.

En pétanqueoplevelse med en nørdet guide, som introducerer jer til pétanquens grusede verden. 90 minutters varighed.

90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

Fra 1 til 300 personer

Vi plejer at beskrive et besøg hos os som en miniferie til Sydfrankrig med fællesskab, pétanque og god, fransk bistromad. Vi kan arrangere pétanqueoplevelser og middage i alle versioner for mellem 1-300 personer.

Det spiller ingen rolle, om I er en lille gruppe af gamle venner eller en hel personaleafdeling. Vi planlægger alle slags events, aktiviteter og middage for 1-300 personer. Det er bare at ringe til os eller sende en mail, så lover vi at skabe et hyggeligt og sjovt arrangement til jer. Vi kan selvfølgelig ikke styre, om der er en, der bliver sur over at tabe eller hoverer over en sejr. Og det kan jo godt ske.

Vi sørger for det perfekte grus, skøn musik og sydfranske klassikere i et parklignende miljø. Så book et event, pétanqueeventyr, firmaarrangement, firmafest, date, personalemøde, polterarbend, after-work, fest, kick-off eller teambuilding. Kald det lige, hvad I vil. Det eneste vi gerne vil have er, at I har det godt og hygger jer sammen. 

Velkommen og bonne chance.