En sommerfest på Boulebar er som en miniferie til en sydfransk bypark. Her kan I være sammen omkring skøn franskinspireret sommermad og et herligt parti pétanque på gruset. Vi har plads til arrangementer af alle størrelser og lover, at både jeres 20-årige piccoline og 60-årige receptionist vil få en herlig aften på gruset. 
Det bedste af det hele er, at I med en fest i vores indendørs park kan være 100% sikre på at få en regnvejrs-fri sommerfest. Blæst og byger må blive udenfor, for vi kan bedre lide sommer. Risikoen for dårlig vejr hos os er lig nul, og alt i alt er Le Sommerfest en perfekt måde at sige "god sommer" til kollegaerne eller vennerne inden ferien. 

Plat de grand - sommerfest med pétanque!

En sydfransk sommermiddag, der smager af sol og god tid. Inkl. pétanque med en passioneret guide i 90 minutter.

LE SOMMERFEST-MENU, inkl petanque: 515 kr per person

Vegetarisk
Forretter: Fransk gazpacho. Ratatouille med bergamotyoghurt. Romainesalat med nobisdressing, revet Comté og urter.  

Hovedret: Frikassé af broccoli, asparges, umamimayonnaise samt friterede schalotteløg og kikærter.

Ikke-vegetarisk
Forretter: Fransk gazpacho med anchoïade. Escabeche med skaldyr. Romainesalat med nobisdressing, revet Comté og urter. 

Hovedret: Majskyllingebryst, bønneragout, ingefærsauce og ristede nye kartofler med tapenade.

Inkl. den sødeste afslutning

LE SOMMERFEST-MENU inkl dessert og petanque med guide i 90 minutter: 640 kr per person

Vegetarisk
Forretter: Fransk gazpacho. Ratatouille med bergamotyoghurt. Romainesalat med nobisdressing, revet Comté og urter.  

Hovedret: Frikassé af broccoli, asparges, umamimayonnaise samt friterede schalotteløg og kikærter.

Ikke-vegetarisk
Forretter: Fransk gazpacho med anchoïade. Escabeche med skaldyr. Romainesalat med nobisdressing, revet Comté og urter. 

Hovedret: Majskyllingebryst, bønneragout, ingefærsauce og ristede nye kartofler med tapenade.

La grand finale - den franske drømmetrio
Cremè Bruleé, trufees au chocolat & Compot de fraises & rhubarbe