Rians, Grenoble eller Borely.

Vi elsker grus

Grusbanerne på Boulebar er inspirerede af vores franske favoritter

 

“Grus är som livet självt. Ibland hjälper det en på traven när man behöver det som mest. Ibland skickar det en åt helt fel håll. Och ibland, bara ibland, är det lika följsamt som ett glas iskall Pastis i en ljummen skymning.

Vi har gruset att tacka för charmen i Boule Pétanque. I ovetskapen om dess karaktär just i dag. Just på denna plats. Amen.”

 

Philippe “Petanque” Rafaelsty – nos héros de mot

Vores grussorter

Rians

Hårdt og varieret

Hårdt og varieret

Det bliver ikke mere fransk end dette. Baner i klassisk Bouledromestil. Hårdt og udfordrende, men ideelt for et varieret og tæt spil. Enkelt både at skyde og lægge ind, i hvertfald når man husker at jævne gruset ud en gang imellem.

Parc Borely

Stenhårdt, men raffineret

Stenhårdt, men raffineret

Parc Borely-banerne er inspirerede af banerne i Marseille, hvor verdens største pétanqueturnering, La Mondial Marseillaies, hvert år afholdes. Ekstremt hårde baner, som gør det svært, men også meget raffineret. Tricket er at rulle langt på både skud og indlæg.

Grenoble

Større sten

Større sten

Denne bane er en kopi af VM-banerne i Grenoble 2004. Nybegyndere tror, at det er tilfældigheder, der afgør, hvor kuglen ender, men her kræves der mod og navigation for at finde den rette vej til grisen. Nøglen er at kaste højt med masser af backspinn i kuglen. Tvivl aldrig på dine egne evner, selvom kuglen springer til alle sider.