Hver pétanquekugle har sin egen personlighed

Kan du huske, da Harry Potter skulle finde frem til den tryllestav, der passede til hans pind personlighed? Det samme gælder for pétanquekuglen. Vælg derfor omhyggeligt, hvilken kugle du vil spille med. Heldigvis er Boulebar ikke bare en pétanquerestaurant og bar. Det er også en velassorteret pétanquebutik med stort set alle slags petanquekugler og tilbehør. Bienvenue!

Verdens bedste petanquekugler

Top Notch

OBUT ATX

OBUT ATX

Petanquekuglens concorde er skabt i elastisk stål, som også bruges i fly- og atomindustrien. I prisen indgår en personlig indgravering. Findes med to forskellige mønstre. 

De seneste

OBUT RCX

OBUT RCX

RCX er en videreudvikling af storsælgeren Match+ och tidligere "Nexius"-kugle. Har et enestående greb trods sit rustbeskyttede ydre. Findes kun uden mønster. 

Kanoner

OBUT CX COU

OBUT CX COU

En blød kugle med en glat overflade. En  superkugle til mellemspileren. Fås med to mønstre. 

Allround-kugler

Skyttekugle

OBUT Match+

OBUT Match+

En mellemhård petanquekugle med en blød kugles egenskaber. Værdsat af mange skytter. De fleste oplever at kuglen har en høj carreaufaktor. Findes kun uden mønster. 

Lyx

OBUT Okaro Soleil

OBUT Okaro Soleil

La Boule Noirs lyxklot är det perfekta allroundklotet. Ett mjukt rostskyddsbehandlat bouleklot som passar bra att både skjuta och lägga med. Finns i två olika räfflingar.