Hver pétanquekugle har sin egen personlighed

Kan du huske, da Harry Potter skulle finde frem til den tryllestav, der passede til hans pind personlighed? Det samme gælder for pétanquekuglen. Vælg derfor omhyggeligt, hvilken kugle du vil spille med. Heldigvis er Boulebar ikke bare en pétanquerestaurant og bar. Det er også en velassorteret pétanquebutik med stort set alle slags petanquekugler og tilbehør. Bienvenue!

Världens bästa bouleklot

Top Notch

OBUT ATX - 2 500 kr

OBUT ATX - 2 500 kr

Petanquekuglens concorde er skabt i elastisk stål, som også bruges i fly- og atomindustrien. I prisen indgår en personlig indgravering. Findes med to forskellige mønstre. 

De seneste

OBUT RCX - 1 960 kr

OBUT RCX - 1 960 kr

RCX er en videreudvikling af storsælgeren Match+ och tidligere "Nexius"-kugle. Har et enestående greb trods sit rustbeskyttede ydre. Findes kun uden mønster. 

Kanoner

OBUT CX COU - 2 150 kr

OBUT CX COU - 2 150 kr

En blød kugle med en glat overflade. En  superkugle til mellemspileren. Fås med to mønstre. 

Allround-klot

Skyttekugle

OBUT Match+ 1 400 kr

OBUT Match+ 1 400 kr

En mellemhård petanquekugle med en blød kugles egenskaber. Værdsat af mange skytter. De fleste oplever at kuglen har en høj carreaufaktor. Findes kun uden mønster. 

Lyx

OBUT Okaro Soleil - 1 600 kr

OBUT Okaro Soleil - 1 600 kr

La Boule Noirs lyxklot är det perfekta allroundklotet. Ett mjukt rostskyddsbehandlat bouleklot som passar bra att både skjuta och lägga med. Finns i två olika räfflingar.