Almindelige spørgsmål


Hvor mange kan vi være?
Boulebar Nørregade (indendørs) har en kapacitet på op til 250 personer. Boulebar Allegade (både inden- og udendørs) har en kapacitet på op til 100 personer.
Så vi har plads til både små og store grupper.

Er der god plads?
Vores indendørs park er meget stor og rummelig. På pétanquebanen har I hele 20 kvm, hvor kun du og din gruppe opholder sig. Der er selvfølgelig håndvask til rådighed.

Serverer I buffet?
Nej, vi hader at smide mad ud. Til gengæld elsker vi at servere ved bordet!

Hvad er jeres åbningstider?
Vi har åbent alle ugens dage. Hold øje med hjemmesiden for aktuelle åbningstider, klik for åbningstider for Boulebar Nørregade og klik for åbningstider for Boulebar Allegade.

Hvilke sko er bedst på pétanquebanen? Skal jeg låne sko ligesom i et bowlingcenter?
Du behøver ikke at låne specielle pétanquesko. De bedste sko er dem, du har det godt i. Pétanque er en mental sport. Alt, hvad der får dig til at føle dig godt tilpas, er en fordel. Højhælede sko kan også sagtens være sportssko!

Er der en bar ved banerne?
Vi har masser af franske vine, bière og cocktails. Og selvfølgelig pastis, pétanque-spillets sportsdrik! Hvis du vil bestille drikkevarer, så tag fat i en pétanqueguide eller en tjener, så kommer vi ud og serverer.

Har I en aldersgrænse?
Vi har ingen aldersgrænse bortset fra 18-årsgrænsen ved køb af alkohol.

Har I børnerabat?
Vi har halv pris på al mad og boule til børn t.o.m. 13 år.
Vi har et ekstra godt tilbud til børn til brunch: Børn fra 0-5 år spiser og leger gratis, og børn fra 6-13 år betaler 110 kr. for mad, med pétanquespil inkluderet.

Hvilke regler gælder for pétanquepil?
Pétanquereglerne er nemme at forstå. Ja, på under et minut kan du komme i gang. Du finder reglerne her.