Tiden til julefest er kommet. På Boulebar fejrer vi det, som aldrig før, naturligvis på vores måde! Juleboule - Ingen buffet ingen madkoma - 100 % fællesskab og fest!
Juleboule er en perfekt måde at socialisere og have det sjovt med verdens mest ligeværdige sport. Vores fænomenale boule- guider gør oplevelsen uforglemmelig! De sikrer sig at ingen keder sig, giver råd om teknik, taktik og listig snyderi. Der er dømt spænding til sidste kast.
Godt så, lidt mere eller ekstra af alt? Vælg den menu, der passer jer bedst. Er I en flok skaldyrsfans, osteelskere, eller vægter I lækre drinks højere? Uanset hvad, er der dækket op til fællesskab med petanque og bjældeklang.
Juleboule kan bookes fra 4/11-31/1, både dag- og aftentimer. Er I mere end 30 personer, så send en mail til booking@boulebar.dk, så hjælper vi er.
CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.
FRANSKE OSTE
Oste fra vores franske favorit-regioner. Serveres med figen- og nøddekage.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel.
785 kr/pers inkl. boule med guide
CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.
570 kr/pers inkl. pétanque med guide
SKALDYR PLATEAU
Hummer, østers, rejer, krebs, røgede rejer, blåmuslinger, grønne muslinger, knivmuslinger.
FRANSKE OSTE
Ost fra vores foretrukne franske regioner. Serveres med en figen- og oksekage.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel
1065 kr/person inkl. pétanque med guide
Juleboule Deluxe kan bookes på booking@boulebar.dk eller
82820800
Oksefilet au poivre
Peberbagt oksefilet, kartoffelmos, let ristede rosenkål og en sky af løg, der hvisker "je t'aime".
450 kr/pers inkl. pétanque guide.