Boulebar er den helt perfekte ramme for alle former for virksomhedsaktiviteter: firmafester, teambuilding og kick off. Her kan I mødes i øjenhøjde og være sammen omkring verdens mest sociale sport: Boule Pétanque. Alle kan være med! Maden vi serverer, er selvfølgelig lige så fransk som det herlige kuglespil.

I vælger selv om I vil begynde aftenen med pétanque, velkomstdring eller middag. Peanquespillet bliver lige lidt sjovere med en af vores proff guider, som giver tips og peptalks. 

Perfekte pétanque-pakker!

Middag, pétanque & guide

Boule Grand indeholder 90 minutters pétanquespil med guide samt en herlig fransk middag. Vores mest populære pakke som om muligt bliver endnu bedre med velkomstdrink, franske charcuterier ved banen og en flot dessertpakke som finale. 

Pétanque med en passioneret guide

En petanqueoplevelse med en passioneret guide, som introducerer jer til pétanquens grusede verden. 90 minutters varighed. 225 kr/person.

festlig pétanqueturnering

En pétanqueturnering med ekstra nerve som passer perfekt til lidt større grupper. Ledes af flere passionerede guider. 90 minutters varighed. 325 kr/person.