Rians, Grenoble eller Borely

Grusbanerne på Boulebar er inspirerede af vores franske favoritter 

“Grus er som livet selv. Nogle gange hjælper det én på rette vej, når du har allermest brug for det. Andre gange sender den én i en helt forkert retning. Og nogle gange er det lige så tilfredsstillende som et glas icecream Pastis i den lune skumring.
Vi har gruset at takke for charmen i Boule Pétanque. I uvidenhed om dets karakter lige i dag. Lige på dette sted. Amen.”

Philippe “Petanque” Rafaelsty – nos héros de mot

VORES GRUSSORTER

trick-shoe

RIANS - HÅRDT OG VARIERET

Det bliver ikke mere fransk end dette. Baner i klassisk Bouledromestil. Hårdt og udfordrende, men ideelt for et varieret og tæt spil. Enkelt både at skyde og lægge ind, i hvertfald når man husker at jævne gruset ud en gang imellem.

trick-shoe

PARC BORELY - STENHÅRDT, MEN RAFFINERET

Parc Borely-banerne er inspirerede af banerne i Marseille, hvor verdens største pétanqueturnering, La Mondial Marseillaies, hvert år afholdes. Ekstremt hårde baner, som gør det svært, men også meget raffineret. Tricket er at rulle langt på både skud og indlæg.

trick-shoe

GRENOBLE - STØRRE STEN OG UFORUDSIGELIGT

Denne bane er en kopi af VM-banerne i Grenoble 2004. Nybegyndere tror, at det er tilfældigheder, der afgør, hvor kuglen ender, men her kræves der mod og navigation for at finde den rette vej til grisen. Nøglen er at kaste højt med masser af backspinn i kuglen. Tvivl aldrig på dine egne evner, selvom kuglen springer til alle sider.