boulebar logo

JULEBOULE - EN JULEFROKOST MED EKSTRA ALLT


Tiden til julefest er kommet. På Boulebar fejrer vi det, som aldrig før, naturligvis på vores måde! Juleboule - Ingen buffet ingen madkoma - 100 % fællesskab og fest!

Juleboule er en perfekt måde at socialisere og have det sjovt med verdens mest ligeværdige sport. Vores fænomenale boule- guider gør oplevelsen uforglemmelig! De sikrer sig at ingen keder sig, giver råd om teknik, taktik og listig snyderi. Der er dømt spænding til sidste kast.

Godt så, lidt mere eller ekstra af alt? Vælg den julefrokostmenu, der passer jer bedst. Er I en flok skaldyrsfans, osteelskere, eller vægter I lækre drinks højere? Uanset hvad, er der dækket op til fællesskab med petanque og bjældeklang.
 
Juleboule kan bookes fra 3/11-31/1, både dag- og aftentimer. Er I mere end 30 personer, så send en mail til booking@boulebar.dk, så hjælper vi er. 

JULEBOULE ORDINAIRE – 785 KR

Inkl. pétanque med guide – den nemmeste vej til en fantastisk aften! Vores guide sørger for turnering, tips og masser af spænding.

CARPACCIO DE CANARD
​Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
 
TOURNEDOS FLAMBÉ
​​​​​Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.
 
FRANSKE OSTE
Oste fra vores franske favorit-regioner. Serveres med figen- og nøddekage.
 
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel.

Julfest

JULEBOULE PETIT – 570 KR

Inkl. pétanque med guide der sørger for turnering, tips og masser af spænding.

CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
 
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.

JULEBOULE DELUXE – 1065 KR

Inkl. pétanque med en fænomenal pétanqueguide, der gør oplevelsen uforglemmelig og sørger for, at ingen keder sig.

SKALDYR PLATEAU
Hummer, østers, rejer, krebs, røgede rejer, blåmuslinger, grønne muslinger, knivmuslinger.

FRANSKE OSTE
Ost fra vores foretrukne franske regioner. Serveres med en figen- og oksekage.

CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel 

JULEBOULE SIMPLE – 450 KR

Mindre mad – men lige så meget boule. Med guide, selvfølgelig.

Oksefilet au poivre
Peberbagt oksefilet, kartoffelmos, let ristede rosenkål og en sky af løg, der hvisker "je t'aime".

Juleboule Simple tilbydes på udvalgte tidspunkter og kan bookes på booking@boulebar.dk eller 82820800.

BOOK NU