Tiden til julefest er kommet. På Boulebar fejrer vi det, som aldrig før, naturligvis på vores måde! Juleboule - Ingen buffet, ingen madkoma - 100 % fællesskab og fest!
 
Juleboule er en perfekt måde at socialisere og have det sjovt med verdens mest ligeværdige sport. Vores fænomenale boule- guider gør oplevelsen uforglemmelig! De sikrer sig, at ingen keder sig, og giver råd om teknik, taktik og listigt snyderi
Vælg den julefrokostmenu, der passer jer bedst. Er I en flok skaldyrsfans, osteelskere, eller vægter I lækre drinks højere?
  
Juleboule kan bookes fra 3/11-31/1, både dag- og aftentimer. 
Er I mere end 30 personer, så send en mail til booking@boulebar.dk, så hjælper vi jer. 
Inkl. pétanque med guide. 
Vegetarisk alternativ tilbydes. 
Download le menu
CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
  
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.
  
FRANSKE OSTE
Oste fra vores franske favorit-regioner. Serveres med figen- og nøddekage.
  
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel.

Inkl. pétanque med guide. 
Vegetarisk alternativ tilbydes. 
Download le menu
CARPACCIO DE CANARD
Fint skåret, let røget and. Med Comté, syltede skalotteløg, Dijon-mayo, purløg og croutoner.
  
TOURNEDOS FLAMBÉ
Cognac-flamberet oksemørbrad med grøn peber-sovs, bønner og pommes Anna.

Inkl. pétanque med guide.
Vegetarisk alternativ tilbydes. 
Download le menu
SKALDYR PLATEAU
Hummer, østers, rejer, krebs, røgede rejer, blåmuslinger, grønne muslinger, knivmuslinger.
FRANSKE OSTE
Ost fra vores foretrukne franske regioner. Serveres med en figen- og oksekage.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje og sprød karamel 

Inkl. pétanque med guide.
Vegetarisk alternativ tilbydes. 
Download le menu her!
Oksefilet au poivre
Peberbagt oksefilet, kartoffelmos, let ristede rosenkål og en sky af løg, der hvisker "je t'aime".
Juleboule Simple tilbydes på udvalgte tidspunkter og kan bookes på booking@boulebar.dk eller 82 82 08 00.
