SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

En miniferie på tre timer

665 kr/person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)


​​

VEG

PANISSE À LA PROVENÇALE
Sprød panisse, marinerede artiskokker, provençalsk dressing, tørrede oliven og Comté.

LÉGUMES ROYAUX
Confiteret kejserhat og ristet jordskok. Braiseret spidskål,
estragonvelouté og rodfrugtgratin.

POT AU CHOCOLAT
Bagt chokolade, crème pâtissière, hindbærpuré,
karamelflarn og mynte.

 

KØD

PANISSE À LA PROVENÇALE
Sprød panisse, marinerede artiskokker, provençalsk dressing, tørrede oliven og Comté.
 

ENTRECÔTE DE VEAU
Peberbøf af kalvekød, braiseret spidskål, sauce espagnole og rodfrugtgratin.

POT AU CHOCOLAT

Bagt chokolade, crème pâtissière, hindbærpuré,
karamelflarn og mynte.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.