SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

Platdegrand 1

En miniferie på tre timer

fra 515 kr/ person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer og er perfekt til at dele, hvis I er flere i en gruppe. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.
DOWNLOAD MENUEN HER

​​

VEG

SOUPE FENOUIL
Cremet fennikelsuppe med æble og chili,
pastis créme og marineret fennikel

BELLE BETTERAVE
Bagt rødbede, tangkaviar, tempereret
æggeblomme og syltede rødløg

PANISSE CROQUETTE
Sprød grøntsags panisse serveret med let
grillet zucchini, broccoli, soy braiseret
portobello, estragoncréme og ristede frø

KÖTT

SOUPE FENOUIL
Cremet fennikelsuppe med æble og chili,
pastis créme og marineret fennikel

SAUMON BALLOTINE
Urte-bagt laks med tempereret
æggeblomme og syltede rødløg

BOEUF DE VEAU
Stegt kalv med timian og citron,
serveret med peberrodscréme
og glacerede rodfrugter


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.