SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

Platdegrand 1

En miniferie på tre timer

fra 555 kr/ person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU FRA 1 NOVEMBER, SE HER.

​​

VEG

SOUPE CRÈME
Græskarsuppe med ingefær, kokos, syltet græskar og østershat.

CHOUFLEUR FRITES
Stegt blomkål med tomatsalat, sauce bearnaise og pommes frites.

POT AU CHOCOLATE
Chokolade-gateau, salt karamel, banan og pekannødde​.

KØD

SOUPE CRÈME
Græskarsuppe med ingefær, kokos, syltet græskar og østershat.

STEAK FRITES
Krogmodnet oksefilet med tomatsalat, sauce bearnaise og pommes frites.

POT AU CHOCOLATE
Chokolade-gateau, salt karamel, banan og pekannødde​.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.