SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

Platdegrand 1

En miniferie på tre timer

fra 555 kr/ person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU FRA 1 NOVEMBER, SE HER.

​​

VEG

TOMATE GRILLÉE
Bagte tomater med sprød panko, syltede perleløg, oliven og basilikum.

FROMAGE DE FEU
Sprød grillet ost med have-salat, grøn chili og pesto.

FRAISE
Hvid chokolade-ganache, friske jordbær, ristede pistacienødder, knust marengs og brunet smør​.

KØD

TARTAR DE TRUITE
Tatar af regnbueørred toppet med rogn, agurk, citron, urter og sprød panko.

ENTRECÔTE DE VEAU
Marineret kalvemørbrad, artiskok, oliven, tomat og pistou. Serveres med pommes frites.

FRAISE
Hvid chokolade-ganache, friske jordbær, ristede pistacienødder, knust marengs og brunet smør.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.