SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

Platdegrand 1

En miniferie på tre timer

fra 535 kr/ person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer og er perfekt til at dele, hvis I er flere i en gruppe. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

​​

VEG

SOUPE TOPINAMBOUR
Cremet jordskokkesuppe med Crémant og karseolie.

TERRINE DE POIREAUX
Sød og syrlig terrine på savoykål, purløg og tomat med peberrodscreme.

LÉGUMES ROYALE
Smørstegte kejserhatte med bønnecreme, fritterede kikærter, aioli og rodfrugtsgratin med trøffel.

KØD

SOUPE TOPINAMBOUR
Cremet jordskokkesuppe med Crémant og karseolie.

SAUMON ROULEAU
Urterimmet laks med syltede rødløg, citron-croutoner og peberrodscreme.

CANARD BEURRE BRUNI
Stegt andebryst med smørbagt rosenkål og rodfrugtgratin med trøffel.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.