SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

En miniferie på tre timer

650 kr per person

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)

​​

VEG

CRÉME NINON
Grøn ærtesuppe toppet med Crémant og fløde.

CÉLERI-RAVE RÔTISSERIE
Løg-braiseret knoldselleri, knoldseleripuré med trøfler, artiskok-chips og portobello.

POT DE FRAMBOISE
​​Hvid chokolade-ganache, hindbær, ristet hvid chokolade og brunet smør.​

KØD

CRÉME NINON
Grøn ærtesuppe toppet med Crémant og fløde.

STEAK FRITES
Flank steak med tomatsalat, sauce bearnaise og pommes frites.

POT DE FRAMBOISE
​​Hvid chokolade-ganache, hindbær, ristet hvid chokolade og brunet smør.​


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.