-
Vores populæreste pétanque- og madkombo
Boule Grand
Dîner et pétanque
MADEN
VEG
SOUPE TOPINAMBOUR
Cremet jordskokkesuppe med Crémant og karseolie.
TERRINE DE POIREAUX
Sød og syrlig terrine på savoykål, purløg og tomat med peberrodscreme.
LÉGUMES ROYALE
Smørstegte kejserhatte med bønnecreme, fritterede kikærter, aioli og rodfrugtsgratin med trøffel.
KØD
SOUPE TOPINAMBOUR
Cremet jordskokkesuppe med Crémant og karseolie.
SAUMON ROULEAU
Urterimmet laks med syltede rødløg, citron-croutoner og peberrodscreme.
CANARD BEURRE BRUNI
Stegt andebryst med smørbagt rosenkål og rodfrugtgratin med trøffel.
PÉTANQUE
Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.
