SYDFRANKRIG PÅ TRE TIMER MED PÉTANQUE & MAD

En miniferie på tre timer

650 kr/person

665 kr/person fra 1. okt

Boule Grand er en ferie til hele Sydfrankrig kogt ned til en enkelt aften. 90 minutters fællesskab på gruset, en passioneret pétanquenørd og en fransk middag.

MADEN

Vores kok vælger sine favoritter fra det sydfranske køkken ud. Retterne varierer efter sæsonens råvarer. Findes naturligvis i en vegetarisk variant også.

LE MENU (DK/ENG)

NU MENU OG PRIS FRA 1. OKT: SE HER

​​

VEG

SALADE DE MELON
Melon, agurk, mint, oliven og fåreost.
 

CHOU POINTU
Grillet spidskål, auberginecreme, gedeost,
ristede kikærter og frø, toppet med krydret
honning. Serveret med tomatsalat.

POT DE FRAISE
Hvid chokoladeganache, friske jordbær
og brunet smør.

 

KØD

SALADE DE MELON
Melon, agurk, mint, oliven og fåreost.
 

STEAK FRITES
Sirloin steak, tomatsalat, kryddersmør og Espelette peber, pommes frites.

POT DE FRAISE
Hvid chokoladeganache, friske jordbær
og brunet smør.


PÉTANQUE


Fællesskabet såvel som latterniveauet når nye højder, når I samme spiller på gruset, og vores passioenrede guider deler generøst ud af deres bedste tips & tricks. Varer i 90 minutter.