Boule Noël
Vores franske julebord i fire serveringer. Vælg mellem vegetar eller kød.
Fra 675 kr/person inkl. pétanque med guide.
VEG
TERRINE DE LUXE
Sød og syrlig terrine med pebberrodscrème og tangkaviar.
LÉGUMES ROYALE
Smørstegte kejserhatte med bønnecreme, fritterede kikærter, aioli og rodfrugtsgratin med trøffel.
FRANSKE OSTE
Brie de Meaux, lagret Comté og Roquefort.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje.
KØD
ROULEAU DE LUXE
Urterimmet laks med hummer og pebberrodscrème.
CANARD BEURRE BRUNI
Stegt andebryst med smørbagt rosenkål og rodfrugtgratin med trøffel.
FRANSKE OSTE
Brie de Meaux, lagret Comté og Roquefort.
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje.
LES EXTRAS
Start julefrokosten med en fransk forretter:
Østers, dagens 30 kr/stk
Bobler, Champagne Laurent Perrier-Brut 85 kr/pers
LE JULEGAVE
Fra 225 kr
Et gavekort på Boulebar kan bruges til brunch, middag og bar. Og pétanquespil selvfølgelig. Bestil her eller kontakt os nedenfor for at modtage en gave på stedet.

HAR I PLADS TIL OS?
Hvis du ikke er så stærk i alt det digitale, så kan du altid ringe til os
Telefon 82820800Snedigt snyderi till Julefrokosten
At kunne twiste reglerne er ofte forskellen mellem jubel og nedtur i pétanque. Hvis du altså gør det med stil og ikke bliver opdaget. Og eftersom pétanque hos os altid er i ublodig alvor, så byder vi her på et par klassiske tricks, som det er værd at kende.

Skotricket
Skaf to forskellige størrelser af den samme skomodel. Når afstanden mellem to kugler skal måles, bruger du forskellen på sålernes længde til din egen fordel. En klassisk genistreg.

Fedterøvs-tricket
Ros modstanderen overdrevet meget. Et dårlig kast er smukt, et godt er verdensklasse. Giv high-fives og krammere. Vær ikke ironisk, men charmerende og glat. Så taber modstanderen fokus. Perfekt!

Det elastiske målebånds-trick
Selve teknikken forklarer jo sig selv. Snyd med centimeterne, og hold fast i din påstand. Kunsten ligger i din selvsikkerhed. Du må tage styringen og udvise beslutsomhed på niveau med den franske præsident.