Vores Boulebarer har alle forskellige karakterer og personligheder. Men én ting har de til fælles. De sørger for at få folk til at glemme hverdagens trummerum for en stund og i stedet hoppe på et fly til en sydeuropæisk park med pétanquebaner, udeservering og inviterende barer. Boulebar er præcis den dér drøm om en magisk aften under oliventræerne. Velkommen ind i varmen.

Drømmen om en perfekt pétanqueaften

Nu har du nok forstået, at vi er virkelige pétanquenørder. Pétanque kan nærmest siges at være vores religion, vores passion og hele vores eksistens. Vi elsker alt, der har med med fællesskab og stålkugler at gøre. Derfor er vi overdrevet glade for at kunne tilbyde alle indenfor til samvær og leg i vores Boulebarer.

Vores mission er, at få endnu flere mennesker til at blive lige så forelskede i vores sport, som vi selv er. Derfor har vi i mange år kæmpet for at finde netop den perfekte kombination af fransk mad, drikke og sport, som kan få folk til at sænke skuldrene og glemme alt om hverdagens kedsommeligheder et stykke tid. Og nu er det lykkedes. Så velkommen til Boulebar, frihed og fællesskab.